Zamieszczone przez adiwaw

Jakiego smartfona kupić?

Zwiń

X
- 

jeden chujZamieszczone przez misiek^wroPolecam porownanie wyswietlaczy :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pkEiH59grxU[/youtube] superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
 poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
 Komentarz
- 
- 

Ja tam widze mega rozniceZamieszczone przez piramidajeden chuj  

Btw, ktos ma SGS2 i go chwali? Nie rwie polaczen, trzyma zasieg, nie skacza kreski, nie lapie zwiech i resetow i sam sie nie wylacza?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
 Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
 ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
- 
- 

Kto Ci nagadał takich głupot?Zamieszczone przez misiek^wroBtw, ktos ma SGS2 i go chwali? Nie rwie polaczen, trzyma zasieg, nie skacza kreski, nie lapie zwiech i resetow i sam sie nie wylacza?
 Miałem SGS-aI,teraz SGS-aII.Żaden nie rwał połączeń,nie łapał zwiech i nigdy się nie wyłączył sam z siebie.
 Owszem,jeśli ktoś wgrywa sobie niesprawdzone ROM-y,nie wiadomo po co rootuje telefon, może być,że coś się rwie.
 Ja mam stockowy ROM,bez żadnych modyfikacji i telefon śmiga aż miło.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
 Komentarz
- 
- 

JanuszSz, mam od roku Samsunga Wave II - i mam z nim takie wlasnie przeboje. Aras np do mnie dzwonil wczoraj, w ciagu 5 minut zerwal ze 3-4 razy polaczenie.

Do tego 2 razy dziennie wpisuje mu PIN i juz k...ca mnie bierze. Soft brandowy, z plusa, nic nie zmienialem. Jednym slowem mam droge przez ciernie na golej dupie z tym telefonem i nie bardzo chce isc do Samsunga ponownie, pomimo ze SGS2 jest tanszy od 90% telefonow majacych te same parametry - wczesniej przed smsungiem mialem htc hero i bylem bardziej niz zadowolony.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
- 
- 

Co do Vave się nie wypowiem,bo nawet go nie miałem w ręku.Ale SGS-a II nie dam obrażać.

.Zamieszczone przez misiek^wroSGS2 jest tanszy od 90% telefonow majacych te same parametry
 Czyżby?
 Owszem,jest tańszy nieco od HTC Sensation,Evo,IPhona,ale wg.mnie przewyższa je w parametrach technicznych,ustępując nieco w wykonaniu.
 Korzystałem kilka dni na próbę z Sensation.Niech się schowa przy Samsungu.W SGS-ie wszystko się ładnie przewija,w HTC się tnie.Oczywiście obudowa to inna bajka.To może wgraj sobie Odinem oryginalny,niebrandowany soft Samsunga.Być może te śmieci operatora powodują kłopoty.Zamieszczone przez misiek^wroSoft brandowy, z plusa, nic nie zmienialem.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
 Komentarz
- 
- 

A jaką masz kartę SIM ( jak starą )? Często takie zawiechy telefonów są spowodowane przez starsze/wolniejsze karty. Koleś w robocie też ma SGS I i przez pół roku zero problemów. Kilka dni temu wsadził starego SIM-a ( z przed jakiś 5 lat ) i miał to co u Ciebie: resety, piny itd.Zamieszczone przez misiek^wroJanuszSz, mam od roku Samsunga Wave II - i mam z nim takie wlasnie przeboje. Aras np do mnie dzwonil wczoraj, w ciagu 5 minut zerwal ze 3-4 razy polaczenie.

Do tego 2 razy dziennie wpisuje mu PIN i juz k...ca mnie bierze. Soft brandowy, z plusa, nic nie zmienialem. Jednym slowem mam droge przez ciernie na golej dupie z tym telefonem i nie bardzo chce isc do Samsunga ponownie, pomimo ze SGS2 jest tanszy od 90% telefonow majacych te same parametry - wczesniej przed smsungiem mialem htc hero i bylem bardziej niz zadowolony.
 Spróbuj wymienić SIM-a u operatora ( jak masz starego to powinno być za free ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
 Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
 Komentarz
- 
- 

Chcesz kupić z umową czy bez?Zamieszczone przez Enriquezcześć.

jestem zdecydowany na iPhone 4
 problem jet taki, że za 2 tygodnie będzie dostępny 4S

Wiem, że 4S ma 2 rdzenie itp itd, wiadomo, że będzie lepszy od 4G.
 Pytanie jest następujące, czy warto poczekać z punktu widzenia ceny - jak myślicie, będzie wyższa od 4G? Czy lepiej brać co jest teraz.

Od razu się przyznaję bez bicia, że przeczytałem pierwsze 2 strony tego wątku, więc nie bić. Przeczytam dziś. Dodam, że nic innego mnie nie interesuje (żadne samsungi htc itp.)..
 Jak bez umowy to Ci mogę przywieźć za 3tyg z USA wybranego (kolor i pojemność) iPhone 4s w cenie kilka stów tańszej niż na allegro
 Komentarz
- 
- 

Nieco?Zamieszczone przez JanuszSzCzyżby?
 Owszem,jest tańszy nieco od HTC Sensation,Evo,IPhona,ale wg.mnie przewyższa je w parametrach technicznych,ustępując nieco w wykonaniu.

Sensation kosztuje 2199, Jakies Evo i inne podobnie, a SGS2 jest za 1799 pln. Imho roznica calkiem spora. Nie mowie o roznicy u operatorow, bo to bedzie 100-150 zl, jak nie mniej w zaleznosci od taryfy.

No, nie tak nieco. Jest plastikowy niegumowany, HTC sa metalowe. :|Zamieszczone przez JanuszSzustępując nieco w wykonaniu.

Kurcze no ogladalem pare filmikow, na jednym raz HTC wstawal szybciej, na innym SGS2, ale ogolnie tego nie zauwazylem. No, ale zdaje sobie sprawe, ze SGS2 jest obecnie najszybszy na rynku.Zamieszczone przez JanuszSzW SGS-ie wszystko się ładnie przewija,w HTC się tnie.

[ Dodano: Sob 08 Paź, 11 16:05 ]
 No karta ma nie mniej jak 4-5 lat :evil:Zamieszczone przez kowal 2002
 A jaką masz kartę SIM ( jak starą )? Często takie zawiechy telefonów są spowodowane przez starsze/wolniejsze karty. Koleś w robocie też ma SGS I i przez pół roku zero problemów. Kilka dni temu wsadził starego SIM-a ( z przed jakiś 5 lat ) i miał to co u Ciebie: resety, piny itd.
 Spróbuj wymienić SIM-a u operatora ( jak masz starego to powinno być za free ).Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
- 
- 

Niby ip 4S ma nie mieć problemów z zasięgiem, pozatym myśle ze całe te problemy z zasięgiem są trochę rozdmuchane, mam HTC DESIRE hd i nie ma opcji żeby zasięg nie spadł jak wezmę go w łapę bo ma antenę u dołuZamieszczone przez misiek^wroEnriquez, jeden problem jest taki, ze Ajfon 4 ma problemy z zasiegiem :?  

[ Dodano: Sob 08 Paź, 11 19:45 ]
 Może warto poczekać i brać 4G który będzie tańszy jak pojawi się 4S? Już pojawiła się wersja 4G 8GB ze względu na premierę 4S.Zamieszczone przez Enriquezcześć.

jestem zdecydowany na iPhone 4
 problem jet taki, że za 2 tygodnie będzie dostępny 4S

Wiem, że 4S ma 2 rdzenie itp itd, wiadomo, że będzie lepszy od 4G.

Pytanie jest następujące, czy warto poczekać z punktu widzenia ceny - jak myślicie, będzie wyższa od 4G? Czy lepiej brać co jest teraz.
 Komentarz
- 

Komentarz